Maatwerk 0pleiding

BBL 4 Verspaningstechnoloog Noord Holland

Samen met het bedrijfsleven gaan de opleiders ROC van Amsterdam, Tetrix Techniek en STODT ervoor zorgen dat het nieuwe-technologie-onderwijs beter aansluit op het bedrijfsleven.

Veel praktijk

Na het doorlopen van deze praktijkgerichte en projectgestuurde, opleiding BBL 4 verspaningstechnoloog heb je inzicht en kennis van de moderne manier van verspanen. Je krijgt inzicht in de processen rondom het aansturen en bedienen van geavanceerde CNC machines. Daarnaast kun je op juiste wijze anticiperen op productiviteits-verhogende randvoorwaarden om een kwalitatief goed product binnen de gestelde voorwaarden te realiseren.

Naar de opleiding
Icoon

Perfecte aansluiting bedrijfsleven

Samen met het bedrijfsleven gaan de opleiders ROC van Amsterdam, Tetrix Techniek en STODT ervoor zorgen dat het nieuwe technologie-onderwijs beter aansluit op het bedrijfsleven.

Lees meer
Icoon

Nieuw technologie onderwijs

Onze docenten zijn stuk voor stuk vakspecialisten uit de praktijk die met grote regelmaat worden bijgeschoold.

Icoon

Terugdringen arbeidstekort

Het terugdringen van het arbeidstekort in de metaalindustrie een belangrijk speerpunt in de samenwerking.

Lees meer
Subsidieregeling

Vandaag geleerd, morgen toegepast in de je werk.

Werk/denkniveau
BBL niveau 3 CNC verspanen, BOL niveau 4 werktuigbouw of een andere gelijkwaardige opleiding aan werktuigbouw

Duur
Op basis van intake wordt de opleidingsduur bepaald. Met het bezit van de niveau 3 opleiding Allround verspaner kan de opleiding mogelijk individueel versneld worden tot minimaal 2 jaar

Download flyer

BBL4 Verspaningstechnoloog Noord Holland powered by:

ROC van Amsterdam

Met 300 mbo-opleidingen is het ROC van Amsterdam het podium voor talent. Het ROC van Amsterdam heeft een groot aanbod aan erkende opleidingen voor volwassenen.

Tetrix Techniek

Bedrijven uit de technische industrie zijn altijd op zoek naar goed opgeleid technisch personeel. Vanuit deze gedachte is ooit het huidige Tetrix ontstaan, van en voor de bedrijven uit Noord-Holland.

socialmedia