Kosten BBL opleiding

De kosten van een BBL opleiding

Wat kost het om een BBL opleiding te volgen? Een vraag die je jezelf vast en zeker stelt voor je überhaupt een volgende stap zet in dit proces. Daarom geven wij op deze pagina antwoord op al je vragen rondom de kosten van onze BBL opleidingen.

Dit valt onder de BBL opleidingskosten

Volg je een BBL opleiding bij STODT, dan ben je verzekerd van les van vakspecialisten. Vakmensen, werkzaam in het vakgebied waar ze les in geven, die volledig op de hoogte zijn van de praktijk en veranderingen. Je krijgt dus les van docenten die écht verstand hebben van hun vak. Bovendien krijg je na afloop van je opleiding, bij slagen, een landelijk erkend diploma. Dit valt allemaal onder de opleidingskosten; je komt dus niet voor onverwachte hoge bedragen te staan.

Wat kost het om een BBL opleiding te volgen?

De kosten van een BBL opleiding bij STODT staan altijd aangegeven bij de opleiding in kwestie. De totale opleidingskosten kunnen echter een stuk lager uitvallen. Doordat je werkgever subsidie(s) aan kan vragen, bijvoorbeeld de subsidieregeling praktijkleren en de bijdrage van een opleidingsfonds, kan er netto ongeveer de helft van de kosten bespaard worden. Bekijk samen met je (toekomstige) werkgever al de subsidiemogelijkheden en reken maar uit die winst!

Ontdek alle subsidiemogelijkheden
IMG 9728 Barbara Trienen STODT Sept 2021

Een BBL opleiding starten

Wil jij een BBL opleiding volgen of je werknemer deze kans geven en ondertussen de kosten drukken? Maar heb je nog vragen? Twijfel dan niet om ze aan ons te stellen via WhatsApp, de mail of telefonisch!

De keuze al gemaakt? Kies dan de opleiding die je wenst, schrijf je in en vraag de subsidie aan.

Inschrijven voor een BBL opleiding

Vragen of advies nodig?

socialmedia