Maatwerk 0pleiding

Vakspecialist zijn bij STODT

STODT maakt voor haar opleidingen en cursussen gebruik van een flexibele schil vakspecialisten vanuit de industrie die op afroep hun kennis overbrengen aan de cursisten van STODT.

Van onze vakspecialisten weten wij dat zij docent zijn bij STODT ervaren als een verrijking van hun werk.

Onze vakspecialisten geven aan dat het voorbereiden van de lessen leidt tot een intensivering van de kennis over hun vakgebied. Om iets uit te kunnen leggen, moet je immers het naadje van de kous kennen. Daarnaast vinden onze vakspecialisten het overdragen van vaardigheden aan mensen die nieuw zijn in het vak veel voldoening geven.

Vakspecialist zijn bij STODT is meer dan alleen lesgeven!

We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat onze vakspecialisten zich verbonden voelen met STODT. Zo organiseren we voor nieuwe vakspecialisten een training waarin didactische vaardigheden en de visie van STODT op leren centraal staan. Daarnaast word je jaarlijks uitgenodigd voor een docentenbijeenkomst waarin een actueel thema uit ons vak samen uitdiepen. Soms doen we dat door een expert uit te nodigen, soms maken we gebruik van alle kennis en kunde die alle vakspecialisten samen met zich mee brengen.

Naar vacatures

Bel me terug

Direct contact

Neem contact op met een STODT medewerker

Suzanne
socialmedia