CNC Frezen 5as Henk Student 11

Onze cursussen CNC draaien en frezen

STODT is de technische bedrijfsopleider opgericht door en voor vakmensen. Snelle ontwikkelingen en nieuwe technologieën vragen om up to date vakmanschap. Daarom verzorgen wij voor de gehele loopbaan opleidingen en cursussen. Niet alleen kun je bij ons BBL-opleidingen volgen, wij bieden ook diverse cursussen aan op MBO en HBO niveau. Het aanbod varieert van cursussen voor medewerkers met basiskennis tot cursussen voor gevorderden. Dankzij dit gevarieerde aanbod kunnen medewerkers in alle fasen zich blijven ontwikkelen.

Bij STODT of op eigen locatie

Bij onze opleidingslocaties in Hengelo en Best zetten wij in op praktijkgericht opleiden met innovatieve lesmaterialen. Ons uitgebreide aanbod aan cursussen, workshops en opleidingen kan gevolgd worden bij onze praktijklocaties maar ook op jouw eigen locatie..

Heeft jouw organisatie een andere opleidingsbehoefte dan standaard door ons wordt aangeboden? Dan kunnen wij jullie ook een opleiding op maat bieden, volledig afgestemd op jouw organisatie en wensen. Een maatwerkcursus kan een cursus uit ons standaard aanbod zijn die bij jou op locatie gegeven wordt, aangepast aan de werkwijze van jouw organisatie. Deze incompany trainingen schelen reistijd en -kosten voor jouw medewerkers.

Ook kan het onderwerp van de cursus aangepast worden aan jouw organisatie en behoeften. Een maatwerkcursus is gericht op de specifieke activiteiten en werkwijze van jouw medewerkers, wat het een zeer effectieve manier van trainen maakt.

Onze cursussen | CNC draaien en frezen

Vanwege de kleine groep beschikbare vakmensen in de verspaning is het soms moeilijk een goede draaier of frezer te vinden voor jouw machinefabriek. Daarom vind je bij STODT een breed aanbod van cursussen voor aankomende frezers en draaiers. Van een modulaire cursus in conventioneel draaien tot een vierdaagse cursus CNC programmeren. Voor scholing van nieuwkomers in de techniek of juist omscholing van een ervaren vakman kun je bij ons terecht.

Bekijk één van onze CNC frezen cursussen

Cursus CNC programmeren

Na het doorlopen van de cursus CNC programmeren kun jij zelfstandig CNC werkstukprogramma's in DIN-ISO-code maken, waarin de meest voorkomende G-en M-codes worden behandeld.

Cursus CNC frezen Heidenhain

Na het doorlopen van de cursus CNC frezen Heidenhain heb jij praktische vaardigheden in het produceren met behulp van CNC gestuurde freesproductiemachines.

Bekijk hier al onze CNC frezen cursussen

Wil jij ons volledige aanbod aan cursussen zien? Je bekijkt ze hier op onze site.

Bekijk één van onze CNC draaien cursussen

Cursus CNC draaien Fanuc Manual Guide

Tijdens de cursus CNC draaien Fanuc Manual Guide leer jij onder andere programmeercycli, het bewerken van werkstukcontouren en met behulp van programmeertechnieken het maken van een eigen product.

Cursus CNC programmeren t.b.v. CNC draaien Siemens

Na het doorlopen van de cursus CNC programmeren kun je zelfstandig CNC werkstukprogramma's in DIN-ISO-code maken, waarin de meest voorkomende G-en M-codes worden behandeld.

Bekijk hier al onze CNC draaien cursussen

Wil jij ons volledige aanbod aan cursussen zien? Je bekijkt ze hier op onze site.

Onze vakspecialisten

STODT maakt naast een vast team van docenten en trainers gebruik van een flexibele schil van vakspecialisten voor haar opleidingen en cursussen. De docenten komen zelf uit de praktijk en weten daardoor precies wat cursisten moeten leren en waar de focus op moet liggen. Door kennis en ervaringen te delen met onze cursisten worden vakmensen efficiënt opgeleid om te werken met de nieuwste technologieën.

Subsidiemogelijkheden voor bedrijven

In een constant veranderende arbeidsmarkt is het belangrijk om te investeren in ontwikkeling en vakmanschap. Met onze opleidingen en cursussen zetten wij hierop in.

De ontwikkelingen van jouw bedrijf en jouw medewerkers worden mogelijk gemaakt en gestimuleerd met het gevarieerde aanbod aan subsidiemogelijkheden en bijdragen. Alles weten over de subsidiemogelijkheden voor opleidingen en cursussen voor bedrijven of particulieren? Je leest hier alles over de subsidiemogelijkheden!

Vragen? Neem eenvoudig contact op!

Contactgegevens

Bas
socialmedia