STODT Liike 05653

Voor werkgevers

Continue ontwikkelingen en nieuwe technologieën vragen nieuw vakmanschap. Daarom zetten wij in op praktijkgerichte opleidingsconcepten en innovatieve lesmaterialen om met dezelfde vakmensen meer uit de fabriek te halen. Wij beschikken over een hoogwaardig machinepark en een breed partnernetwerk. STODT werkt nauw samen met innovatieve technologiebedrijven, vakspecialisten en opleidingsfondsen voor de maakindustrie.

Samenwerken

Samenwerkingen

Voor STODT is samenwerken tussen organisaties en mensen essentieel en een middel om gezamenlijke doelen of resultaten te behalen.

Certified partners

STODT vindt het belangrijk om voorop te lopen met techniek en kennis. Het is daarom belangrijk om als instituut en onze trainers gecertificeerd te zijn door toonaangevende technologiepartners en belangrijke brancheorganisaties.

Project Machining 4.0

STODT is partner in het Project Interreg NWE Machining 4.0.
Doel van het project is het verhogen van kennis en de innovatiesnelheid in de verspanende sector.

Opleidings- en cursusaanbod

Opleidingsbijdrage

Diverse opleidingen en cursussen komen in aanmerking voor vergoedingen van de overheid en van brancheorganisaties.

Cursusaanbod

Wij leiden medewerkers op in slim en productief vakmanschap. Onze vakspecialisten uit de praktijk werken met actuele opleidingsconcepten en leiden vakmensen op om te werken met de nieuwste technologieën.

Veelgestelde vragen

Naar alle veelgestelde vragen

Hoe vraag ik een maatwerkcursus/-opleiding aan?

Het gehele cursusaanbod van STODT is als maatwerktraject op elk gewenst moment en/of locatie te organiseren. Wanneer de standaard cursusinhoud niet geheel op de wensen aansluit kunnen wij deze wijzigen naar jullie wensen en behoeften. Vraag een maatwerktraject aan door het contactformulier in te vullen.

Wat zijn de betalingsvoorwaarden?

De factuur voor de verschuldigde bedragen ten behoeve van een cursus of opleiding wordt vanaf 5 werkdagen voor de eerste cursusbijeenkomst door STODT verzonden naar het opgegeven factuuradres. Betaling dient uiterlijk plaats te vinden op de vervaldatum zoals op de betreffende factuur is vermeld. STODT hanteert een betalingstermijn van 30 dagen

Zijn er ook subsidiemogelijkheden voor mij?

Er zijn verschillende subsidiemogelijkheden voor bedrijven en particulieren. Een overzicht hiervan kan je vinden op onze website: Opleidingsbijdrage

Neem contact op

Bel direct met een STODT medewerker

Jeroen
socialmedia