STODT Liike 05926

Maatwerk

STODT heeft een uitgebreid cursusaanbod. Maar wat als jouw organisatie een andere opleidingsbehoefte heeft dan standaard wordt aangeboden? Dan biedt STODT maatwerk. Een maatwerktraining van STODT is uniek omdat deze volledig op jouw organisatie en wensen wordt afgestemd. De cursus kan gaan waarover jij wil, kan plaatsvinden waar jij wil en wanneer jij wil.

Onze specialiteit ligt bij verspanen en meten. Een maatwerktraining kan een cursus zijn uit ons standaard cursusaanbod maar bijvoorbeeld op een door jouw gewenste locatie en tijdstip georganiseerd. De cursus kan volledig worden aangepast op de werkwijze van jouw organisatie. En uiteraard zijn er mogelijkheden om de cursusonderwerpen zelf te bepalen om zo zelf een cursus samen te stellen; maatwerk toegespitst op de behoefte van jouw organisatie.

Vraag jij je af of een cursus of training bij jouw wensen aansluit? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en bekijk de video hieronder!

Contact

Maatwerk in de praktijk

Praktijkcase VDL ETG

“STODT is toegankelijk, betrokken en meer dan een opleidingspartner. Ook na de opleiding kunnen wij met praktijkvragen bij hen terecht”.

Praktijkcase DAF Trucks

"Programma's lezen, CNC-machines bedienen en écht goed leren begrijpen was voor mij echt nieuw".

Voordeel van een opleidingstraject op maat

Wanneer jij kiest voor een maatwerktraject, ook wel incompanytraining genoemd, ben je ervan verzekerd dat de cursus is toegespitst op de vragen, wensen en behoeften uit jouw organisatie. De training zal gericht zijn op de specifieke activiteiten en werkwijze van je medewerkers.
Jij bepaalt zelf het tijdstip en de tijdsduur van de opleiding of training. Vindt de training op jouw locatie plaats; dan heb je geen verlies in reistijd en -kosten voor je medewerkers. Na afloop van de training zijn je medewerkers in staat om de opgedane kennis in de dagelijkse praktijk toe te passen.

Een maatwerktraining is een effectieve en efficiënte manier van trainen.


Vragen over één van onze maatwerkopleidingen?

Bert Heijenk

Meet Opleidingen

Onze specialist voor onze meet opleidingen op maat!

Bert Smit

Overige Maatwerkopleidingen

Onze specialist voor al onze andere maatwerkopleidingen!

Veelgestelde vragen

Zijn er ook subsidiemogelijkheden voor mij?

Er zijn verschillende subsidiemogelijkheden voor bedrijven en particulieren. Een overzicht hiervan kan je vinden op onze website: Opleidingsbijdrage

Hoe vraag ik een maatwerkcursus/-opleiding aan?

Het gehele cursusaanbod van STODT is als maatwerktraject op elk gewenst moment en/of locatie te organiseren. Wanneer de standaard cursusinhoud niet geheel op de wensen aansluit kunnen wij deze wijzigen naar jullie wensen en behoeften. Vraag een maatwerktraject aan door het contactformulier in te vullen.

Wanneer ontvang ik een certificaat of bewijs van deelname?

  • Bij een voldoende beoordeling en een minimale aanwezigheid van 75% ontvangt de deelnemer een certificaat van de cursus.
  • Bij een onvoldoende beoordeling en een minimale aanwezigheid van 50% ontvangt de deelnemer een bewijs van deelname. Indien de deelnemer minder dan 50% aanwezig is geweest ontvangt de deelnemer niets.
  • De certificaten en/of bewijzen van deelname worden na betaling van de factuur door de klant door STODT verzonden dan wel uitgereikt.
  • Na het afronden van je BBL opleiding ontvang je een ROC van Twente diploma en een STODT certificaat. BBL 4 deelnemers ontvangen na afronding van de opleiding ook een Aukom certificaat.

Vragen?

Direct contact

Neem contact op met een STODT medewerker

Bas

Ook interessant?

Cursus CNC frezen Heidenhain

Na het doorlopen van de cursus CNC frezen Heidenhain heb jij praktische vaardigheden in het produceren met behulp van CNC gestuurde freesproductiemachines.

Inhoud cursus Operational Excellence

Een efficiënt productieproces is een proces waarbij alles goed op elkaar afgestemd is. Om de activiteiten in dit proces uit te voeren heb je de juiste mensen nodig.

Cursus CNC draaien Fanuc

Na het doorlopen van de cursus CNC draaien Fanuc heb jij praktische vaardigheden in het produceren met behulp van CNC gestuurde draaiproductiemachines.

socialmedia