Ervaring Mylan

Certified partners

STODT vindt het belangrijk om voorop te lopen met techniek en kennis. Het is belangrijk om als instituut en onze trainers gecertificeerd te zijn door toonaangevende technologiepartners en belangrijke brancheorganisaties.

Up to date kennis

Om deze certificeringen te behouden, wordt STODT regelmatig door deze partijen onderworpen aan een audit of borgingstoets. Bij deze periodieke toetsing wordt beoordeeld in hoeverre de organisatie en trainers hun kennis up-to-date heeft gehouden. En voldoen aan de gestelde kwaliteitseisen. STODT heeft al vele jaren deze certificeringen en erkenningen en scoort altijd zeer hoog. Hieronder tref je de Technologiepartners en instanties waar STODT is gecertificeerd of erkend.

Certified partners

Siemens digital industries software

Met behulp van de nieuwste Siemens-software kunnen STODT cursisten van computergestuurde machines (CNC-machines) programmeren, simuleren en produceren.

AUKOM

Als lid van AUKOM is STODT een gecertificeerde partner en aanbieder van AUKOM training cursussen

Heidenhain

Een STODT training Heidenhain wordt afgesloten met een officieel Heidenhain-certificaat. STODT is de eerste gecertificeerde opleider Heidenhain in Nederland.

Veelgestelde vragen

Naar alle veelgestelde vragen

Waar is STODT gevestigd?

  • STODT Best aan De Rijn 14, 5684 PJ Best
  • STODT Hengelo aan de Gieterij 212, 7553 VZ Hengelo

Hoe vraag ik een maatwerkcursus/-opleiding aan?

Het gehele cursusaanbod van STODT is als maatwerktraject op elk gewenst moment en/of locatie te organiseren. Wanneer de standaard cursusinhoud niet geheel op de wensen aansluit kunnen wij deze wijzigen naar jullie wensen en behoeften. Vraag een maatwerktraject aan door het contactformulier in te vullen.

Bel me terug

Direct contact

Neem contact op met een STODT medewerker

Bas
socialmedia