Maatwerk 0pleiding

HEIDENHAIN

HEIDENHAIN heeft opleider STODT als eerste in Nederland de status van Officieel Opleidingspartner van DR. JOHANNES HEIDENHAIN GmbH toegekend STODT

Examen
Heidenhain is een toonaangevend specialist op het gebied van CNC-besturingen. De genoemde certificering werd aan STODT toegekend nadat een drietal trainers; Jesper Wittkampf, Albert van der Velde en Marco Mateman met succes een ‘Prüfung’ (examen) aflegde bij het Heidenhain-hoofdkantoor in Duitsland. Om de certificering te behouden, zal STODT voortaan elke twee jaar worden onderworpen aan een borgingstoets. Bij deze periodieke test wordt ook beoordeeld in hoeverre de deelnemer zijn kennis van de jongste ontwikkelingen up-to-date heeft gehouden.

Uniek

“Het gaat in grote lijnen om programmeertrainingen en bedieningstrainingen. Dat speelt zich af op allerlei niveaus, van basisprogrammeren tot vijf-assige bewerkingen en werken met de 3D-taster. Als STODT hebben we machines waarmee we al deze trainingen in eigen huis kunnen aanbieden. Dat deden we al, maar vanaf nu kunnen we onze trainingen dus ook afsluiten met een officieel Heidenhain-certificaat. STODT is in Nederland de eerste externe opleider met deze status.”

Over Heidenhain Nederland B.V.

Heidenhain ontwikkelt en produceert lengte- en hoekmeetsystemen, impulsgevers, digitale uitlezingen en numerieke besturingen. Ze worden vooral ingezet in nauwkeurige gereedschapsmachines, maar ook in opstellingen voor de productie en verwerking van elektronische componenten en halfgeleiders.

Vragen?

Neem direct contact op

Neem contact op met een STODT medewerker

026 L0085 bewerkt
socialmedia