Maatwerk 0pleiding

Onze cursussen CNC verspanen

Als technische bedrijfsopleider verzorgen we opleidingen en cursussen gedurende de gehele loopbaan. Hieronder vallen ook cursussen op het gebied van CNC verspanen, waarin de kennis van onze cursisten onder andere in CNC draaien en frezen uitgebreid en verdiept wordt.

Cursussen CNC verspanen van STODT

Bij STODT hebben we een groot aanbod verspanende cursussen. Niet alleen kun je bij ons cursussen volgen in conventioneel verspanen, ook voor Computer Numerical Control verspanen bieden wij een ruim aantal cursussen. Werkgevers of werknemers die op zoek zijn naar CNC verspanende cursussen hebben bij STODT de keuze uit dagcursussen of avondcursussen, locatie Hengelo of Best en Nederlands of Engelstalige cursussen. Ook kan gekozen worden voor een maatwerk cursus zoals Daf Trucks deed.

Wij beschikken over een uitgebreid, high-end machinepark met CNC-machines. Deze zijn voorzien van Siemens, Heidenhain of Fanuc besturing en kunnen handmatig en met CAM geprogrammeerd worden. Bekijk hieronder onze cursussen in onder ander CNC draaien en CNC frezen waarmee je jouw vaardigheden en kennis of die van jouw werknemers naar een hoger niveau kunt tillen.

Bekijk hier onze cursussen verspanen

CNC geschiktheidstest volgen

Voor productiemedewerkers die willen weten of zij geschikt zijn om opgeleid te worden tot CNC-operator biedt STODT de CNC geschiktheidstest. Deze verschaft duidelijkheid op een aantal specifieke kenmerken die hiervoor van belang zijn. Daarmee is de CNC geschiktheidstest natuurlijk ook een mooie kans wanneer je onze BBL 3 opleiding hebt gevolgd en voor zij-instromers in de verspaning met geringe ervaring in de techniek.


De test bestaat uit een mondeling deel en een schriftelijk deel en geeft op die manier een zo compleet mogelijk beeld. Elke deelnemer zal na afloop een verslag ontvangen van zijn of haar competenties en mate van geschiktheid. Geschikt? Met onze cursussen CNC verspanen kun je je ontwikkelen tot een CNC verspaner.

Cursussen CNC verspanen op maat

Naast ons standaard aanbod in CNC verspanen cursussen kunnen bij STODT maatwerk cursussen gevolgd worden. Een dergelijke cursus wordt in samenwerking samengesteld op basis van de eisen, wensen en behoeften van jouw organisatie. De opleidingen kunnen op locatie gevolgd worden, waardoor jij en je medewerkers tijd en reiskosten besparen. Op dezelfde manier volgden 90 medewerkers van DAF Trucks een opleiding op weg naar het certificaat ‘CNC verspanen Basis’. Met een maatwerktraining van STODT leren jouw medewerkers op een effectieve en efficiënte wijze over de gewenste stof.

Vragen?

Neem vrijblijvend contact op met 1 van onze medewerkers via 088 011 23 45 of stuur een mailtje naar info@stodt.nl.

socialmedia