Kopie van STODT Niice Digital Marketing 220519 HQ 05934

Onze metaalbewerking opleidingen

Als technische bedrijfsopleider gespecialiseerd in verspanen en meten verzorgt STODT verschillende metaalbewerking opleidingen en cursussen. Met onze opleidingen voorzien wij in de behoeften van bedrijven én werknemers.

Metaalbewerking opleidingen van STODT

STODT beschikt over een uitgebreid, high-end machinepark. Dit park bestaat onder andere uit drie- en vijfassige bewerkingscentra, meer-assige draaibanken met aangedreven gereedschappen en een 3D-meetmachine. Onze CNC-machines zijn voorzien van Siemens, Heidenhain of Fanuc besturing en kunnen handmatig en met CAM geprogrammeerd worden.

Mede dankzij dit machinepark zijn de verspanende BBL opleidingen van STODT uniek in Nederland en al jarenlang een groot succes. Jouw werknemers ontwikkelen zich in in de voorbereiding en realisatie van de verspanende productie met onze metaalbewerking opleidingen.

De metaalbewerking opleidingen van STODT worden op twee verschillende locaties gegeven, namelijk Hengelo en Best. Op beide locaties werken we met de nieuwste technologieën en zetten we in op praktijkgerichte lessen. De locatie waar jij een opleiding kan volgen, is afhankelijk van de gewenste opleiding.

Bekijk hier onze cursussen!

Cursus Metaalbewerking volgen

Tijdens onze cursussen metaalbewerking behandelen we de processen van metaalbewerking voor het creëren van individuele onderdelen, assemblages en grootschalige structuren. STODT biedt metaalbewerking cursussen aan met passende cursussen voor verspanen, meten, programmeren, slijpen en meer.

Cursussen metaalbewerking | Verspanen

Bij STODT bieden we een ruim aanbod van verspanende cursussen. Draaien, frezen, boren, maar ook warmtebehandeling, CNC, opspantechniek en meer. De cursussen verspanen bestaan uit dagcursussen, avondcursussen, modulaire incompany cursussen, cursussen in Hengelo of Best, en Nederlandstalige en Engelstalige cursussen.

Lees meer over onze verspaning cursussen!

Cursussen metaalbewerking | Meten

Met meer dan 20 cursussen meten kun je bij STODT op elk moment tijdens je loopbaan terecht. Van de basis tot cursussen voor gevorderden en gespecialiseerde cursussen, voor elke interesse is een cursus te vinden. Denk bijvoorbeeld aan onze cursus ‘Tolerantieanalyse’, de cursus ‘Tekening lezen voor de verspaning’ of de training ‘AUKOM 1

Onze meetcursussen

Cursus AUKOM niveau 1

Ben je benieuwd wat onze cursus AUKOM 1 precies inhoud? Wij vertellen je precies wat jij zult leren tijdens deze cursus!

Cursus meetonzekerheid berekenen

Na het doorlopen van de cursus Meetonzekerheid berekenen ben je in staat de meetonzekerheid van een meting of een meetsysteem te berekenen. Meer info?

Bekijk het volledige aanbod!

STODT bied je een breed scala aan meetopleidingen. Benieuwd welke meetopleidingen wij je nog meer kunnen bieden? Klik dan snel verder!

Cursussen metaalbewerking | Slijpen

Tijdens onze cursussen worden verschillende aspecten behandeld, waaronder de materialen, werkmethodes en slijpprocessen. Bij STODT kunnen (aanstaande) slijpers, werkvoorbereiders en constructeurs hun kennis en vaardigheden uitbreiden. Dit kan op locatie of bij een van onze eigen locaties. Geïnteresseerd in een cursus slijpen?

Liever een opleiding op maat?

Bij STODT geen probleem. Wanneer jouw organisatie een andere opleidingsbehoefte heeft dan wij standaard aanbieden, bieden wij maatwerk. Deze opleidingen worden volledig op jouw organisatie en wensen afgestemd, wat betekent dat het onderwerp, het tijdstip, de tijdsduur en de locatie volledig vrij zijn. Met een maatwerkopleiding van STODT leren jouw medewerkers op een effectieve en efficiënte wijze.

Maatwerk

Vragen?

Wij helpen je graag verder!

Neem vrijblijvend contact op met STODT via telefoon of e-mail!

Nelleke
socialmedia