Siemens Shopmill

Cursus metaalbewerking

Tijdens de cursus metaalbewerking komen de processen van het bewerken van metalen aan bod om individuele onderdelen, assemblages of grootschalige structuren te creëren.

CNC Verspanen

STODT biedt de cursussen metaalbewerking aan voor de verspanende techniek. Voor zowel draaien, frezen en programmeren hebben wij een passende cursussen.

Hiervoor beschikt STODT over een uitgebreid high end machinepark. Dit machinepark bestaat o.a. uit drie en vijf-assige bewerkingscentra, meer-assige draaibanken met aangedreven gereedschappen, voorinstelapparaten en een 3D meetmachine. Onze CNC machines zijn voorzien van Siemens, Heidenhain of Fanuc besturing. Deze CNC machines kunnen zowel handmatig als ook met CAM geprogrammeerd worden. Wij beschikken over de volgende CAD/CAM software: SolidWorks, MasterCAM, Siemens
NX en TopSolid 6 en 7.

Naar alle CNC cursussen
Vakspecialist

Vakspecialisten

Onze docenten zijn stuk voor stuk vakspecialisten uit de praktijk die met grote regelmaat worden bijgeschoold. Ze zijn thuis in de nieuwste ontwikkelingen en technologieën binnen het CNC verspanen. Na de opleidingen blijven zij, als sparringpartner, nauw betrokken in het toepassen van de lesstof in de praktijk.

Vragen?

Neem contact op

Bel of email

Albert van der Velde
socialmedia