Ervaring-BBL-opleidingen

De ervaringen van BBL'er Mylan met onze opleidingen

Zit jij eraan te denken om een BBL opleiding in de verspaning te volgen? Vaak is het lastig om een beeld te vormen van zo’n opleiding tot je er zelf mee bezig bent. Daarom vroegen wij een aantal van je voorgangers om ervaringen te delen. Hieronder lees je Mylan’s ervaring met onze BBL opleidingen.

Mylan over zijn ervaring met de BBL 3 opleiding bij STODT

“Voordat ik aan deze opleiding begon, werkte ik al in deze sector. De BBL 3 allround precisie verspaner opleiding dient als uitbreiding van mijn huidige kennis”. Zo begint Mylan zijn verhaal over zijn ervaring met onze opleidingen.

Mylan: “Ik vind het persoonlijk echt leuk om van een stuk materiaal een functioneel product te maken. Om te weten dat je zelf iets gemaakt hebt. Iets dat mensen dagelijks gaan gebruiken. Dat geeft veel voldoening.” Hij is naar eigen zeggen bij STODT begonnen om het programmeren van machines te leren.

Kopie van Kopie van STODT Niice Digital Marketing 220519 HQ 06724

Hoe bevalt het volgen van een BBL opleiding bij STODT?

“Werken bij STODT is erg prettig. De machines worden goed bijgehouden, zowel in onderhoud als op het gebied van software. Bovendien krijg ik op het werk en bij STODT goede, vergelijkbare begeleiding.”

Het grootste voordeel van STODT is volgens Mylan de lessen van onze vakspecialisten: “De docenten bij STODT vind ik echt geweldig. Werken en leren met hen voelt als werken met collega’s.”

Zelf een BBL opleiding volgen bij STODT

"STODT valt voor mij onder de betere opleidingen die ik heb ervaren. Ik zou het volgen ervan dan ook 100% aanraden!" - Mylan

Ben jij geïnteresseerd in het volgen van een BBL opleiding bij STODT? Je vindt alle informatie, van de verschillende opleidingen en kosten tot subsidies en leerbedrijven, op onze website. Lees je in en maak een weloverwogen keus via onderstaande knop!

Ontdek alles over onze BBL opleidingen
socialmedia