STODT Liike 05926

Onze CNC cursussen

STODT is de technische bedrijfsopleider gespecialiseerd in CNC verspanen, meten, draaien en programmeren. Wij verzorgen opleidingen door en voor vakmensen, gedurende de gehele loopbaan. Dankzij het gevarieerde aanbod kunnen medewerkers in alle fasen zich blijven ontwikkelen. Verdiep je in het vak of school om met STODT!

Cursussen CNC programmeren, draaien en frezen

Op onze locaties in Best en Hengelo beschikken wij over een uitgebreid, high-end machinepark met CNC-machines. Bekijk hier de verschillende besturingssystemen en cursussen op het gebied van CNC programmeren, draaien en frezen.

Fanuc

Cursus CNC Fanuc draaien

Na het doorlopen van de cursus CNC draaien Fanuc heb je praktische vaardigheden in het produceren met behulp van CNC gestuurde draaiproductiemachines.

Cursus CNC Fanuc frezen

Na het doorlopen van de cursus CNC frezen Fanuc heb je praktische vaardigheden in het produceren met behulp van CNC gestuurde freesproductiemachines.

CNC programmeren Fanuc

Leer CNC programmeren met Fanuc met de twee verschillende cursussen voor programmeren t.b.v. draaien of frezen!

Siemens

Cursus CNC draaien Siemens

Na het doorlopen van de cursus CNC draaien Siemens 840D/828D heb je praktische vaardigheden in het produceren met behulp van CNC gestuurde draaiproductiemachines.

Cursus CNC frezen Siemens

Na het doorlopen van de cursus CNC frezen Siemens 840D/828D heb je praktische vaardigheden in het produceren met behulp van CNC gestuurde freesproductiemachines.

Cursussen CNC programmeren Siemens

Na het doorlopen van één van de twee cursussen CNC programmeren met Siemens ben je in staat zelfstandig te programmeren t.b.v. frezen of draaien.

Heidenhain

Cursus CNC programmeren Heidenhain

Na het doorlopen van de cursus CNC programmeren kun je zelfstandig CNC werkstukprogramma's in DIN-ISO-code maken.

Cursus CNC frezen Heidenhain

Na het doorlopen van de cursus CNC frezen Heidenhain heb je praktische vaardigheden in het produceren met behulp van CNC gestuurde freesproductiemachines.

“Als je in nieuwe technieken investeert, moet je ook mensen helpen ontwikkelen” - Norman van den Heuvel, Supervisor Secondary Processing bij Nedschroef

Bij STODT of op eigen locatie

Onze cursussen, workshops en opleidingen kunnen gevolgd worden op onze praktijklocaties in Hengelo en Best. Ook kunnen wij de cursussen op maat bieden op eigen locatie, zoals we deden in deze praktijkcase bij Nedschroef in Helmond. “Doordat alles intern was en op maat gemaakt, zag je dat ze [cursisten] er serieus mee bezig waren”, aldus Nedschroef.

Door de cursus volledig aan te passen aan de werkwijze van jouw organisatie, is een maatwerktraining een erg effectieve manier van opleiden. Geïnteresseerd? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Vragen over onze cursussen?

Direct contact

Neem contact op met één van onze medewerkers!

Nelleke
socialmedia