STODT Liike 05636

Omscholing naar de metaalbewerking

Bij STODT bieden we omscholing naar de metaalbewerking om jouw kansen te vergroten op de arbeidsmarkt. Afgelopen jaren is omscholing een zeer actueel onderwerp geworden, dit komt door veranderingen op de arbeidsmarkt. Samen kijken we naar de (om)scholingskansen voor jou.

Omscholen naar de metaalbewerking met STODT

Continue ontwikkelingen en nieuwe technologieën vragen om nieuw vakmanschap. De recente veranderingen op de arbeidsmarkt maken het nog belangrijker om je als werkgever en werknemer te blijven ontwikkelen door middel van bij- en omscholing. De overheid ondersteunt in omscholingstrajecten en komt tegemoet in de scholingsbehoefte voor bedrijven en medewerkers. Bij STODT adviseren we je graag in de subsidiemogelijkheden en ondersteunen we je in de omscholing naar de metaalbewerking.

Ben jij al werkzaam binnen een organisatie, maar hebben de veranderingen in het werkveld een negatieve invloed op je werkpositie? Dan is een bij- of omscholingstraject naar de metaalbewerking bij STODT mogelijk interessant voor jou. Wij bieden mogelijkheden om je kansen te vergroten op de arbeidsmarkt. Samen kunnen we kijken naar de kansen in je huidige vakgebied en nieuwe kansen in de metaalbewerking.

Naar omscholingsprofielen

Bij- en omscholingskansen in de metaalbewerking

Verschillende bemiddelende instanties bieden bij- en omscholingskansen voor de metaalbewerking voor werkzoekenden en uitzendkrachten. Bespreek jouw kansen tijdens een kosteloze intake of oriënterend gesprek bij STODT met een van onze opleidingsadviseurs. Zij adviseren je over de verschillende mogelijkheden van het UWV, Twents Fonds voor Vakmanschap, Overijssels Vakmanschap, Gelders Vakmanschap en andere instanties.

Vraag loopbaanadvies aan

Nieuw in de techniek

Heb jij interesse in de metaalbewerking, maar geen technische achtergrond? Ook dan staan wij voor je klaar! We kunnen bijvoorbeeld, na een vrijblijvend intake gesprek, een CNC geschiktheidstest of talentscan met je plannen. Hiermee krijgen wij een beeld van je ervaring en competenties en kunnen we een passend opleidingsadvies geven.

Naar nieuw in de techniek

STODT adviseert in om- en bijscholing

Voor om- en bijscholing naar de metaalbewerking ben je bij STODT aan het juiste adres. Wij bieden cursussen en opleidingen aan voor iedereen die zich technisch wil scholen. Op onze website vind je meer dan 150 cursussen en opleidingen. Een groot deel wordt ook als maatwerk aangeboden bij het bedrijf, om een traject specifiek gericht op jouw behoefte aan te bieden. Voor persoonlijk advies en vragen kun je contact opnemen met een STODT medewerker.

Naar cursusaanbod

Vragen?

Direct contact

Neem contact op met een STODT medewerker

Smit Bert
socialmedia