STODT 2019 34

Omscholingsprofielen bij STODT

Wij bieden omscholing om jouw kansen te vergroten op de arbeidsmarkt. Zo kijken wij samen met jouw naar de kansen in je huidige vakgebied, als ook nieuwe kansen in diverse technische beroepen.

Omscholingsprofielen

Tekeninglezen

Na afronding van de cursus Tekening lezen basis ben jij in staat zelfstandig en nauwkeurig technische tekeningen te lezen, waardoor je werkzaamheden efficiënter en met minder uitval uitvoert.

Kalibratietechniek

Tijdens de cursus Kalibratie van mechanische meetmiddelen staat de definitie van kalibreren centraal.

CNC Operator

Na het doorlopen van de cursus CNC programmeren kun jij zelfstandig CNC werkstukprogramma's in DIN-ISO-code maken

Omscholingsprofielen

Tekeninglezen voor de machinebouw

Na afronding van de cursus Tekening lezen voor de machinebouw ben jij in staat zelfstandig en nauwkeurig technische tekeningen te lezen.

Geometrische meettechnieken

Na afronding van de cursus ben jij in staat een keuze te maken van een meetmiddel in relatie tot de tolerantie en geometrie van het te beoordelen product.

Kalibratie van mechanische meetmiddelen

Tijdens de cursus Kalibratie van mechanische meetmiddelen staat de definitie van kalibreren centraal.

Omscholingsprofielen

Zij-instromers in de verspaning

Na het doorlopen van de cursus zij-instromers in de verspaning kun je door intensieve training en begeleiding produceren met conventioneel gestuurde productiemachines.

Technische bedrijfskunde voor de Maakindustrie

In de maakindustrie zien we dat de verantwoordelijkheid verder omlaag schuift binnen de organisatie. Vanwege deze ontwikkeling wordt er meer gevraagd van de medewerker op de werkvloer.

CNC Verspaner

Een goede CNC verspaner kan een machine zelfstandig programmeren zodat de machine de juiste bewerking uitvoert op het product.

socialmedia