STODT Liike 05910

Flexibel opleidingsprogramma bij STODT

Ontdek het nieuwe flexibele opleidingsprogramma bij STODT, dé Technische Bedrijfsopleider met vestigingen in Best en Hengelo.

Met ons flexibele opleidingsprogramma kunnen jouw werknemers op hun eigen tempo en met een sterke focus op vakgericht onderwijs leren.

Flexibel en praktijkgericht leren op jouw tempo

In deze tijd van grote vraag naar gekwalificeerd personeel, biedt ons programma jouw werknemers een speciale kans om opgeleid te worden tot een vakspecialist in de maakindustrie op alle niveaus. Ons programma biedt de ideale mogelijkheid om zowel nieuwe als bestaande medewerkers op te leiden, ongeacht hun huidige vaardigheden en ervaring.

Met onze omscholingsprogramma's creëren we talloze toekomstperspectieven voor interessante banen. Investeer in de toekomst van jouw werknemers en draag bij aan de groei van de maakindustrie!

Wat deze opleiding uniek maakt

Bij STODT begrijpen we dat het leven van jouw werknemers druk kan zijn met andere verplichtingen. Daarom bieden we een flexibele planning aan die perfect te combineren is met hun agenda. Of jouw werknemers nu parttime werken, andere verplichtingen hebben of hun studie willen combineren met hun gezinsleven, bij STODT kunnen ze hun opleiding indelen op basis van hun behoeften.

Ze kunnen zelf bepalen wanneer en hoeveel tijd ze aan elke module willen besteden. Wij passen ons aan hun tempo aan, zodat ze op hun eigen tempo kunnen groeien. De modules volg je deels online en daarnaast is er op een vaste dag per week de mogelijkheid voor fysiek onderwijs op onze locaties waarbij een vakdocent aanwezig is.

Persoonlijke groei

De verschillende modules zijn eenvoudig te combineren, waardoor jouw werknemers een persoonlijk leerpad kunnen volgen.

Onze vakspecialisten begeleiden en ondersteunen jouw werknemers bij het volgen van de modules. Ze krijgen volop de gelegenheid om te werken aan verspaningstechnieken en meetvaardigheden met onze moderne faciliteiten.

Alle voordelen van ons opleidingsprogramma:

  • Flexibel opleiden: laat jouw werknemers op hun eigen tempo leren en ontvang vaktechnisch en praktijkgericht onderwijs.

  • Locatie: de opleiding wordt gegeven op de locatie in Best.

  • Modulair programma: het programma is modulair opgebouwd, zodat jouw werknemers flexibel kunnen instromen. Ze kunnen gecertificeerde lesmodules volgen die kunnen bijdragen aan het behalen van een mbo-diploma.

  • Individuele begeleiding: jouw werknemers ontvangen persoonlijke aandacht en ondersteuning van vakspecialisten.

  • Praktijkgericht: bij het volgen van de praktijkmodules krijgen jouw werknemers veel praktijkervaring op het gebied van verspaning en meten aan machines, zodat ze direct toepasbare vaardigheden ontwikkelen.

  • Starten wanneer jij dat wilt? Dat kan met ons flexibele opleidingsprogramma. Hierdoor kunnen jouw werknemers snel starten en op weg gaan naar een succesvolle carrière in de maakindustrie. Neem contact met ons op.

Waarom jij je werknemers moet aanmelden:

  • Dringend tekort aan vaktechnisch personeel: onze korte, kwalitatief hoogwaardige opleiding biedt de oplossing voor dit tekort. Met alles op één locatie zorgen we voor de juiste kennis en vaardigheden.

  • Snelle resultaten: onze verkorte leermethode zorgt voor snelle resultaten in jouw organisatie. De investering in deze opleiding wordt relatief snel terugverdiend.

  • Flexibele vorm van kennisoverdracht: medewerkers ontwikkelen zich snel op het gebied van techniek.

  • Hoogwaardig machinepark en partnernetwerk: ons uitgebreide machinepark van hoge kwaliteit en ons brede partnernetwerk stellen ons in staat om nauw samen te werken met innovatieve technologiebedrijven, vakspecialisten en opleidingsfondsen in de maakindustrie. Hierdoor kunnen we de meest relevante en actuele kennis aanbieden.

Investeer in de toekomst van jouw medewerkers en organisatie: door deelnemers aan te melden bij ons opleidingsprogramma, investeer je niet alleen in de toekomst van jouw medewerkers, maar ook in de groei en ontwikkeling van jouw organisatie.

Meer informatie voor werkgevers is beschikbaar.

Investeer in de toekomst van jouw personeel

Wil jij als werkgever de volgende stap zetten in het ontwikkelen van jouw werknemers als CNC-verspaners? Dan is dit hét moment om actie te ondernemen!

Meld jouw werknemers vandaag nog aan voor ons flexibele opleidingsprogramma.

Als je nog vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag!

Flexibel opleidingsprogramma

Wij helpen je graag

socialmedia