Bedrijfsopleiding en training

Verspanen in goede banen

STODT heeft een platform opgezet voor verspanende bedrijven om samen vaardigheden en kennis te combineren en uit te wisselen om hierdoor hun activiteiten uit te breiden en samen nieuwe werkmethoden te verkennen en te ontwikkelen.

Voor toekomstbestendig verspanen moet het roer om

Het tekort aan vakmensen neemt alsmaar toe. Het aanbod van nieuwe technologische oplossingen groeit in sneltreinvaart. Het suboptimaliseren van bestaande processen biedt niet de oplossing, wanneer de vakman dezelfde dingen blijft doen. Om verspanen in Nederland concurrerend, levensvatbaar en uitdagend te houden moet het roer om! Een totaal aanpak is nodig

STODT en Vosteq slaan de handen in één om verspanen toekomstbestendig te maken. Het beste van opleiden en innoveren samengebracht in een laagdrempelige totaal aanpak. Resultaat is meer productie en rendement met dezelfde mensen. Het onbenutte potentieel van de werkvloer is het startpunt in combinatie met een nieuwe visie en groeiplan voor het productieproces in uw bedrijf.

Cursus MasterCAM Multiaxis

Verspanen in goede banen. Een initiatief van STODT & Vosteq.

Verspanen in goede banen is gezamenlijk initiatief van STODT & Vosteq. Dit met 1 doel;verspanende bedrijven in Nederland helpen structureel hun kennis- en concurrentiepositie te versterken. Praktisch & laagdrempelig samen met de medewerkers meer rendement door optimaal samenspel tussen innovatie, proces en vakman.

socialmedia