Cursus CNC verspanen

ROC van Twente

Binnen de coöperatie Techwise Twente werken onderwijsinstellingen zoals het ROC van Twente samen met bedrijven en de maakindustrie om opleidingen te organiseren waar het bedrijfsleven werkelijk baat bij heeft. Gezamenlijk opleiden met een missie dus, daar verbinden onder andere STODT en het ROC van Twente zich voor.

Ondertussen heeft STODT al 35 jaar lang een goede samenwerking met het ROC van Twente en haar voorgangers. Binnen TechWise én daarnaast.

Maatwerk 0pleiding

STODT en het ROC van Twente

De samenwerking tussen STODT en het ROC van Twente krijgt vorm in het gezamenlijk opleiden van BBL 3 en BBL 4 leerlingen en facility sharing. Zo maken wij gebruik van de onderwijsmiddelen en ruimten van het ROC van Twente en zij van die van ons.

Tegelijkertijd bestaat een strategische samenwerking bij Techwise Twente en in de gezamenlijk opgezette nieuwe opleiding BOL 4 Precisietechnologie als CPTO.

Meer over Techwise Twente

Het ROC van Twente en STODT leiden samen op

ROC van Twente verzorgt middelbaar beroepsonderwijs (mbo) en volwasseneneducatie in de regio Twente. Je kunt kiezen uit zo’n 300 mbo-opleidingen van niveau 1 tot en met 4. Met hoofdlocaties in Almelo, Hengelo en Enschede en verschillende leslocaties in omliggende dorpen biedt het ROC jouw gewenste onderwijs altijd wel ergens in de buurt voor Twentenaren! Volg bijvoorbeeld bij de leslocatie van het ROC te Hengelo de opleiding tot allround precisieverspaner of word opgeleid tot procesoperator te Enschede. Al verder in jouw carrière of wil jij omscholen? Dan ben je bij STODT en het ROC van Twente aan het juiste adres.

socialmedia