STODT Liike 05605

De ervaringen van Nick bij STODT

Hoe het is om een cursus AUKOM bij STODT te volgen? Dat vertelt Nick je graag!

“Wat je leert in de cursus is direct toepasbaar in de praktijk, het heeft mij veel nieuwe inzichten gegeven."

Wat houdt een AUKOM opleiding in?

Nick heeft met succes de AUKOM 1, 2 en 3-cursussen en de cursus AUKOM Vorm- en Plaatstoleranties gevolgd bij STODT.

Deze cursussen, gericht op precisie- en meettechnieken, vormden een belangrijk onderdeel van zijn leertraject. Als Meetspecialist A, waarbij hij verantwoordelijk is voor het inmeten, voorbereiden, uitzetten en controleren van metingen, begrijpt Nick de essentie van deze cursussen. Hij licht toe: "In mijn dagelijkse werk is het van essentieel belang dat we deze cursussen volgen. Ze bieden de solide basis die we nodig hebben in de meetkamer en stellen ons in staat om ons werk met vertrouwen en precisie uit te voeren."

Waarom koos Nick specifiek voor STODT?

Voor Nick was de keuze voor STODT vanzelfsprekend. "STODT is ons vaste opleidingsinstituut," vertelt hij. "Het staat bekend om het hoogwaardige lesmateriaal en de instructeurs met jarenlange praktijkervaring. Dit schept direct een band en een gedeelde interesse in dezelfde materie."

Ervaring met de cursussen

Nick had al enige ervaring in zijn vakgebied, maar de cursussen brachten nieuwe inzichten. Hij waardeerde vooral de praktijkgerichte aanpak en de effectieve manier waarop de docent de kennis overbracht. Nick benadrukt: "Wat je leert in de cursus is direct toepasbaar in de praktijk, het heeft mij veel nieuwe inzichten gegeven."

"Pluspunten zijn er genoeg," zegt Nick. "Deze cursussen bieden een solide basis die direct toepasbaar is in een meetkamer."

STODT Liike 05898

De cursus beveel ik zeker aan!

Op de vraag of hij anderen zou aanbevelen om een cursus of opleiding bij STODT te volgen, aarzelt Nick niet: "Ja, zeker weten, de cursus was goed opgezet!" Hij voegt eraan toe: "Het voordeel van deze cursussen is dat je de basis leert die zeer bruikbaar is in een meetkamer”.

“De cursus heeft mij veel nieuwe inzichten gegeven.” - Nick

Ook interesse in een cursus of opleiding?

Ben jij na het lezen van Nick’s verhaal ook geïnteresseerd geraakt in het volgen van een AUKOM-cursus, of andere cursus of opleiding bij STODT? Lees je in op onze website en maak een weloverwogen keuze via onderstaande knop!

cursus AUKOM
socialmedia