STODT Liike 05693

De ervaringen van Jeroen bij STODT

Hoe is het om een cursus AUKOM te volgen bij STODT? Om anderen te helpen, deelt Jeroen zijn ervaring met de cursus AUKOM.

"Alle kennis die ik heb opgedaan bij STODT, kan ik dagelijks toepassen in de meetkamer”.

Wat houdt een AUKOM opleiding in?

Jeroen heeft met succes de AUKOM 1, 2 en 3-cursussen en de cursus AUKOM Vorm- en Plaatstoleranties gevolgd bij STODT. Maar wat houdt dit in en hoe ziet een typische week eruit? Jeroen vertelt ons: "Alle kennis die ik heb opgedaan, kan ik dagelijks toepassen in de meetkamer. In de meetkamer controleren we of de specificaties van de klant overeenkomen met het vervaardigde product. Daarnaast help ik mijn collega's met vragen over hoe ze rode waarden op een meetprotocol moeten benaderen in verband met afwijkingen."

Persoonlijk groeien en kennis verbreden

Voordat Jeroen begon aan zijn cursus bij STODT, werkte hij al bij hetzelfde bedrijf (NTS Norma) en had hij kennis van verspaningsmachines om deze producten te fabriceren. Hij vertelt over zijn motivatie om deze opleiding te volgen: "Ik wilde mijn eigen kennis vergroten en een nieuwe uitdaging aangaan om persoonlijk te groeien."

Waarom koos Jeroen specifiek voor STODT?

Hij vertelt: "Het was voor mij de logische keuze als verspanend werknemer. De cursus wordt gegeven door bekwame mensen die zelf jarenlang in het vak zitten. Dit schept direct een band en een gedeelde interesse in dezelfde materie." Voor Jeroen betekent dat een erg fijne omgeving om in te leren.

STODT Liike 05590

Een goede ervaring met STODT smaakt naar meer

Jeroen deelt zijn ervaring met de cursus vol enthousiasme: "Ik heb mijn opleiding nu afgerond, maar in de toekomst zal ik zeker weer voor een andere cursus of opleiding bij STODT kiezen.” Hij is erg positief over hoe alles is verlopen: over de kwaliteit van het lesmateriaal, de duidelijke uitleg van de docenten en de uitstekende faciliteiten. Op de afsluitende vraag of Jeroen anderen een cursus of opleiding bij STODT zou aanbevelen luidt zijn antwoord dan ook: "Zeker weten!"

“Het was een geweldige ervaring!" - Jeroen

Ook een cursus of opleiding volgen?

Ben jij na het lezen van het verhaal van Jeroen ook geïnteresseerd in het volgen van een AUKOM-cursus, of andere cursus of opleiding bij STODT? Lees je in op onze website en maak een weloverwogen keuze via onderstaande knop!

cursus AUKOM
socialmedia