Kopie van STODT Niice Digital Marketing 220519 HQ 062781

De ervaringen van Dina met onze AUKOM 1 cursus

Als ik eerder had geweten dat STODT zo’n uitgebreid aanbod van cursussen en opleidingen had, dan had ik die zeer zeker gevolgd.

Dat zegt Dina, ex-AUKOM 1 cursist bij STODT. Zit jij er aan te denken ook een cursus te volgen bij STODT? Lees dan haar verhaal en ontdek of STODT de juiste opleider is voor jou!

Doorontwikkeling en verbreding met AUKOM 1 en 2

Dina heeft afgelopen jaar de cursus AUKOM 1 afgerond en gaat volgend jaar aan de slag met de cursus AUKOM 2. Ook een andere cursus in de toekomst sluit ze niet uit.

Ze kwam bij STODT binnen als kwaliteitsmedewerker bij VDL. Omdat ze als extra werkzaamheid begon met 3D meten, wilde ze een cursus volgen. Een cursus om haar kennis te verbreden en sterker te worden in haar vaardigheden. Dat kon met de AUKOM cursussen van STODT. Na het afronden van AUKOM 1 geeft ze al aan heel veel geleerd te hebben: “het is een compleet pakket.”

Waarom koos jij om een cursus bij STODT te volgen?

Een collega van Dina bij VDL had eerder een cursus bij ons gevolgd en raadde haar STODT aan. In de wetenschap van het uitgebreide aanbod van STODT en met een slechte ervaring op zak bij een andere partij, was de keuze voor Dina snel gemaakt.

Of de cursus beviel? “Ik ging ervanuit tevreden naar buiten te lopen, maar ik was nog meer onder de indruk dan verwacht.” De vakdocent, de uitgebreide lesstof, de volgbaarheid van de stof…

Dina: “Het is goed te volgen als je in de meetkamer werkt, maar ook voor mij. Ik werk niet in de meetkamer en moest flink blokken, maar kon desondanks wel door de stof en lessen komen. Ik vond het heel erg leerzaam en heb als ik eerlijk ben gewoon geen minpunten.”

Ik kon urenlang luisteren zonder in slaap te vallen

“Tijdens de eerste les heb ik aangegeven een hersenschudding en whiplash te hebben. Ik had last van licht en de lessen konden nog wel eens lastig uitvallen voor mij. Achteraf had ik dat niet hoeven te vertellen. De lessen waren zo duidelijk en werden gegeven met passie, waardoor je urenlang kunt luisteren. Zonder in slaap te vallen! Ik heb maar ervaring met één vakdocent, maar voor mij was het duidelijk: bij STODT staat de juiste persoon voor de klas. Ongelooflijk.”

Een bijzondere manier van lesgeven

Bij veel cursussen zijn de toetsen momentopnames. Testen waarvoor je leert en oefent, maar waarbij je na afloop alle informatie weer vergeet. Bij STODT niet, je hebt écht iets aan deze cursussen. De informatie blijft hangen. Hoe dat komt? “Ook hier is de hoeveelheid informatie soms groot, maar de manier van lesgeven maakt dat het toch goed te doen is.”

"Ik raad iedereen aan die de switch wil maken: doe het bij STODT, want dan loop je naar buiten met de informatie die je wil en nodig hebt."

Ook een cursus volgen bij STODT?

Op de vraag of ze STODT bij anderen zou aanraden, antwoordt Dina met een volmondig “ja”.

Dina: “Ik heb ook cursussen gevolgd bij andere partijen, maar ik ga niet meer terug. Bij STODT was alles duidelijk. Ook als je iets niet begreep in een les, werd er tijd gemaakt totdat ook jij het begrijpt. Ik ben echt met een goed gevoel naar buiten gestapt. Ik raad iedereen aan die de switch wil maken: doe het bij STODT, want dan loop je naar buiten met de informatie die je wil en nodig hebt.”

Ook een cursus volgen bij STODT? Bekijk ons aanbod of ga in gesprek met onze adviseur!

Bekijk het aanbod
socialmedia