STODT Liike 05693

Waarom je een opleiding of cursus wilt gaan volgen, ook als je al werkt

Genoot je van alle werkzaamheden die je voorheen mocht uitvoeren, maar vind je ze de laatste tijd niet uitdagend genoeg meer? Dan ben je misschien wel uit je huidige functie gegroeid. In de snel veranderende wereld van vandaag is het belangrijk om jezelf voortdurend te blijven ontwikkelen. Het is nooit te laat om te investeren in jezelf!

Hier zijn 6 redenen waarom je juist als werkende professional zou moeten overwegen om een opleiding of cursus te volgen!

1. Jezelf specialiseren

Met een opleiding of cursus naast je werk kun je jezelf specialiseren binnen jouw werkveld. Dit kan zijn omdat je bepaalde aspecten verder wilt ontwikkelen of omdat je meer voldoening haalt uit een specifiek onderdeel van je werk. Het vergroot niet alleen jouw waarde als werknemer, maar veel werkgevers zijn ook bereid te investeren in de groei van hun personeel. Veel werkgevers bieden opleidingsmogelijkheden. Onderzoek de mogelijkheden en bespreek een studiepad dat aansluit op je doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf.

2. Nog beter worden in je werk

In de wereld van vandaag is er altijd wel iets nieuws te leren! Een opleiding of cursus biedt de kans om nieuwe vaardigheden op te doen, vakgenoten te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen. Het vergroot jouw waarde op de arbeidsmarkt en maakt je breder inzetbaar.

3. Nieuwe richting inslaan

Misschien ontdek je dat je huidige baan niet meer bijdraagt aan jouw geluk, of dat de industrie waarin je werkt verandert door economische of technologische ontwikkelingen. Een opleiding of cursus bij STODT kan een brug vormen naar een nieuwe richting, zonder meteen je huidige baan op te geven. Het opent de deur naar nieuwe inzichten, verbreedt je wereldbeeld en stelt je in staat om nieuwe technieken te leren. Je bent nooit te oud om te leren en een ambitieuze instelling kan leiden tot nieuwe carrièrekansen!

4. Plezier en uitdaging

Gemotiveerd personeel is de sleutel tot een succesvol bedrijf. Een opleiding of cursus zorgt voor nieuwe uitdagingen, vergroot de tevredenheid en verbetert je prestaties. Wanneer je weer uitdaging hebt in je werk, ben je meer gemotiveerd en presteer je beter. En dat maakt je werkgever ook tevreden. Daarnaast is het volgen van een opleiding of cursus bij STODT gewoon hartstikke leuk! Onderzoek heeft herhaaldelijk aangetoond dat voortdurende ontwikkeling en uitdagingen bijdragen aan jouw geluk!

5. Financiële groei

Het kan zijn dat je niet tevreden bent over wat je momenteel verdient, in dat geval kun je ook overwegen een opleiding of cursus te volgen om hogerop te komen. Het behalen van een certificaat vergroot niet alleen je expertise, het maakt je ook onderscheidend ten opzichte van anderen.

6. Praktijkgericht leren

Bij STODT breng je de opgedane kennis direct in de praktijk. Dit betekent dat je geld verdient terwijl je iets nieuws leert, waardoor je twee vliegen in één klap slaat!

Ontdek de mogelijkheden van STODT

Investeer in jezelf bij STODT, dé technische bedrijfsopleider. Wij bieden cursussen en opleidingen aan voor iedereen die zich technisch wil scholen. Met meer dan 150 cursussen en opleidingen bieden we een breed scala aan mogelijkheden.

Of je nu aan het begin staat van je carrière of een doorgewinterde professional bent, bij STODT vind je de cursus die past bij jou. Onze flexibele programma's zijn ontworpen om aan te sluiten bij jouw behoeften.

Mocht je je afvragen of een cursus of training bij jou past? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij staan klaar om je te helpen bij het maken van je keuze. Investeren in jezelf is investeren in een succesvolle toekomst!

Ontdek onze cursussen!

Neem contact op

socialmedia