Foto Rudy

Even voorstellen: vakspecialist Rudy Velthuis

Al zes jaar verzorgt Rudy Velthuis cursussen bij STODT. Van Geometrische meettechnieken tot Tekening lezen, Rudy is bij verschillende cursussen als vakspecialist inzetbaar. Het is tijd om wat meer over Rudy te leren. Wie is deze vakspecialist en waarom is hij destijds bij STODT terecht gekomen? Je leest het hier!

21+ jaren ervaring

“Werken in de branche verspanen en meten biedt enorm veel mogelijkheden. Er is altijd wel een nieuwe uitdaging te vinden, zolang je ze zelf maar ziet en de juiste mensen om je heen hebt.” Na deze woorden van Rudy is het geen wonder meer om te horen dat hij inmiddels al 20 jaar ervaring heeft in de verspaning en zelfs al 21 jaar in de meettechniek. Al deze jaren heeft hij natuurlijk van alles geleerd, van praktijkervaring tot handige weetjes. Een mooie basis om als vakspecialist bij STODT aan de slag te gaan.

Blijf leergierig en sta altijd open voor uitdagingen

Zes jaar geleden kwam Rudy het docententeam van STODT verrijken. Op de vraag waarom hij ervoor koos om bij STODT les te geven, antwoordt hij “De energie die je eruit haalt wanneer je jouw eigen ervaring over kunt brengen aan andere vaklieden. De interactie die je hebt met de cursist waardoor je ook je eigen ervaring weer uitbreidt.” Volgens Rudy zijn dit de redenen die lesgeven bij STODT zo leuk maken. Als hij één tip zou moeten geven aan toekomstige cursisten dan is het “blijf leergierig en sta altijd open voor uitdagingen”. Op die manier haal je natuurlijk het meeste uit deze veelzijdige branche vol mogelijkheden!

socialmedia