Siemens Verspanen II

Vacature vakspecialist SIEMENS NX CAD en CAM

Ben jij een ervaren vakspecialist SIEMENS NX CAD en CAM en vind je het leuk om je kennis op een enthousiaste, professionele en gestructureerde manier over te brengen naar BBL studenten? Lees dan snel verder.

Wie zoeken wij?

Je hebt ervaring met programmeren en modelleren in Siemens NX. Je bent enthousiast en wil graag je kennis overdragen op BBL studenten. Je bent minstens 16 avonden per jaar beschikbaar en je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Docent ervaring is niet vereist, dit omdat we een train de trainer cursus bieden. De vacature geldt voor onze vestigingen in Best en Hengelo (OV).

Wie zijn wij?

STODT vergroot al 35 jaar de kennis en productiviteit van maakbedrijven in heel Nederland. Wij leiden medewerkers op in slim en productief vakmanschap. Onze vakspecialisten uit de praktijk werken met actuele opleidingsconcepten en leiden vakmensen op om te werken met de nieuwste technologieën. STODT verzorgt opleidingen gedurende de hele loopbaan waaronder BBL-opleidingen, MBO-cursussen, incompany en maatwerktrainingen. Hier kan jij aan bijdragen!


Continue ontwikkelingen en nieuwe technologieën vragen nieuw vakmanschap. Daarom zetten wij in op praktijkgerichte opleidingsconcepten en innovatieve lesmaterialen om met dezelfde vakmensen meer uit de productie te halen. Wij beschikken over een hoogwaardig machinepark en een breed partnernetwerk. STODT werkt nauw samen met innovatieve technologiebedrijven, vakspecialisten en opleidingsfondsen voor de maakindustrie.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Contact

Vragen?

Neem direct op met een medewerker.

Bas
socialmedia