CNC draaier of frezer nodig?

Geplaatst op: 1 april 2017

BBL 3 Allround Verspaner of Omscholen in 1 jaar.

Voor de maakindustrie in Nederland zoekt STODT Toekomsttechniek CNC draaiers of frezers.

Meer dan 50 bedrijven in de maakindustrie in Nederland hebben aangegeven dringend op zoek te zijn naar CNC draaiers of CNC frezers. Soms zijn er wel 5 leerwerkplekken per bedrijf beschikbaar. De behoefte aan vakmensen voor de maakindustrie groeit continu.

De manier om te voldoen aan de behoefte van voldoende vakmensen is omscholen en opleiden van mensen. STODT maakt zich sterk voor bedrijven door actief te zoeken naar nieuwe instroom. Ook werknemers die een stap willen maken kunnen deelnemen aan de opleiding. Samen met uitzend- en detacheringsorganisaties is STODT op zoek naar toekomstige CNC-draaiers of frezers. Werven en selecteren door de uitzender en opleiden door STODT; onder het motto doen waar je goed in bent! Vooraf wordt een uitgebreide intake afgenomen en het opleiden gebeurt in 1 jaar onder intensieve begeleiding. Interessant zijn de bijdragen vanuit het sectorplan; deze biedt mogelijkheid om soms tot wel 100% van de opleidingskosten te vergoeden.

Werken met computers, robots en iets maken wat er toe doet, dat maakt het vak van CNC draaier/frezer erg boeiend en interessant. De ontwikkelingen in de techniek gaan snel en dat vraagt steeds meer van de vakman/vrouw. Ontwikkelen en leven lang leren; een toekomst in de techniek is werk tot je pensioen. Kortom een beroep van deze tijd.

STODT legt de focus op de optimale inzet van medewerkers, organisatie en moderne productietechnologie. Hierbij ligt het zwaartepunt op de praktijk in een modern CNC machinepark en deskundige begeleiding. STODT is een zelfstandig kenniscentrum en praktijkopleider dat bedrijven in de maakindustrie helpt om hun engineering en productieprocessen is verbeteren en zo een blijvend hoger rendement te behalen.

Voor meer informatie www.stodt.nl.

START MEI 2017

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Elise Wagelaar, telefoonnummer 088 011 23 45.

CNC draaier of frezer nodig?