Start Sprint BBL 3 allround verspaner 02-02

Geplaatst op: 5 januari 2016

Kies voor dé BBL topopleiding Sprint BBL 3 allround verspaner. De opleiding is snel, vakkundig en bestaat uit veel praktijk. Schrijf je in voor dinsdag 2 februari a.s.
Het complete aanbod BBL opleidingen van STODT is uniek in Nederland en al jarenlang een groot succes. De BBL opleidingen (beroepsbegeleidende leerweg) zijn op verzoek van en samen met de industrie opgezet. Zij voorzien duidelijk in de behoefte bij bedrijven én hun werknemers.

DoelBBL 3 Allround verspaner
Na het doorlopen van deze diplomagerichte opleiding niveau 3 met veel praktijk, intensieve en deskundige begeleiding kunt u zelfstandig CNC programma’s opstellen en produceren met CNC gestuurde productiemachines. U krijgt de kennis die nodig is om het vak van CNC verspaner uit te kunnen voeren.

Doelgroep
(Aankomende) vaklieden die betrokken zijn bij de voorbereiding en realisatie van de verspanende productie.

Duur
2 Jaar. Individueel versnellen is mogelijk tot 1 opleidingsjaar

Werk/denkniveau
BOL 2 of 4 werktuigbouw of gelijkwaardig.
Voor nieuwkomers in de techniek met minimaal een afgeronde niveau 2 opleiding adviseren wij vooraf aan deze opleiding een BBL 3 schakelprogramma zij-instromers te volgen.

Deze opleiding komt in aanmerking voor diverse vergoedingen van zowel de overheid (BBL-vergoeding) als de opleidingsfondsen OOM en A+O. Vraag vrijblijvend naar uw netto-opleidingskosten.

BBL voorlichting Iedere eerste donderdag van de maand van 15.30 tot 17.00 uur vindt er bij STODT te Hengelo een voorlichtingsbijeenkomst ‘BBL bij STODT’ plaats. Bezoek geheel vrijblijvend de eerstvolgende bijeenkomst; graag wel inschrijven via de homepage BBL voorlichtingsmiddagen.

 

Deze opleiding wordt aangeboden op een vastgestelde dag per week. START: dinsdag 2 februari 2016.