Workshop ‘Praktisch aan de slag met het verbeterpotentieel in de productie’ 14-11-2018

Geplaatst op: 29 oktober 2018

In een laagdrempelige workshop creëren wij bewustzijn en inzicht waar het verbeterpotentieel en kansen liggen. Bij dit onbenutte potentieel creëren wij overzicht welke samenhang tussen proces, vakman en machine nodig is om dit te benutten. Vervolgens wordt ingegaan op welke aanpak werkt om de medewerkers in de verandering mee te krijgen. De workshop vindt plaats van 15.00-18.00 uur in de Leerfabriek van STODT, Gieterij 212 in Hengelo. Meld u gratis aan via onderstaande button!

Het beste van opleiden en innoveren in één aanpak

STODT en Vosteq slaan de handen in één om verspanen toekomstbestendig te maken. Het beste van opleiden en innoveren samengebracht in een laagdrempelige totaal aanpak. Resultaat is meer productie en rendement met dezelfde mensen.  Het onbenutte potentieel van de werkvloer is het startpunt in combinatie met een nieuwe visie en groeiplan voor het productieproces in uw bedrijf.

Voor toekomstbestendig verspanen moet het roer om

Het tekort aan vakmensen neemt alsmaar toe. Het aanbod van nieuwe technologische oplossingen groeit in sneltreinvaart. Het suboptimaliseren van bestaande processen biedt niet de oplossing, wanneer de vakman dezelfde dingen blijft doen.  Om verspanen in Nederland concurrerend, levensvatbaar en uitdagend te houden moet het roer om! Een totaal aanpak is nodig.

Bij dit onbenutte potentieel creëren wij overzicht welke samenhang tussen proces, vakman en machine nodig is om dit te benutten. Vervolgens wordt ingegaan op welke aanpak werkt om de medewerkers in de verandering mee te krijgen. Eind oktober zullen we geïnteresseerden een korte digitale vragenlijst* sturen. Graag ontvangen we de antwoorden binnen een week terug.

*De informatie verwerken we anoniem en gebruiken we als startpunt in de workshop.

AANMELDEN WORKSHOP