Open Dag STODT in Hengelo

Geplaatst op: 1 january 1970

Zoek jij een opleiding met baangarantie? Kom dan naar de Open Dag van STODT en bekijk jouw opleidingsmogelijkheden in de verspaning en kom kennismaken met onze opleidingen en cursussen op onze moderne praktijklocatie in Hengelo op vrijdag 25 januari van 15.00 tot 20.00 uur en zaterdag 26 januari van 10.00 tot 14.00 uur. Ook zijn er diverse demo’s aan de CNC machines.

STODT is dé opleider op het gebied van verspanen en meten. Met een opleiding van STODT worden medewerkers, vakspecialisten voor de toekomst. STODT staat voor kwaliteit en deskundigheid met een ervaren docenten, een hightech machinepark en up to date lesmateriaal. Met de praktijkgerichte aanpak creëert STODT een plezierige leeromgeving zodat de vakspecialist met meer (zelf)vertrouwen de opleiding of cursus verlaat.

Open Avond 22 november a.s. | Ontdek wat bij jou past

Geplaatst op: 1 january 1970

De Open Avond – Ontdek wat bij je past, is een kleinschalige ‘open dag’ bij STODT en ROC van Twente voor als je nog niet zeker bent van je opleidingskeuze.

Je kunt bij STODT kennismaken met onze hightech praktijklocatie en alles vragen over ons up-to-date lesprogramma.

Het is belangrijk dat je je vooraf aanmeldt voor de open avond.

Aanmelden

 

 

Workshop ‘Praktisch aan de slag met het verbeterpotentieel in de productie’ 14-11-2018

Geplaatst op: 1 january 1970

In een laagdrempelige workshop creëren wij bewustzijn en inzicht waar het verbeterpotentieel en kansen liggen. Bij dit onbenutte potentieel creëren wij overzicht welke samenhang tussen proces, vakman en machine nodig is om dit te benutten. Vervolgens wordt ingegaan op welke aanpak werkt om de medewerkers in de verandering mee te krijgen. De workshop vindt plaats van 15.00-18.00 uur in de Leerfabriek van STODT, Gieterij 212 in Hengelo. Meld u gratis aan via onderstaande button!

Het beste van opleiden en innoveren in één aanpak

STODT en Vosteq slaan de handen in één om verspanen toekomstbestendig te maken. Het beste van opleiden en innoveren samengebracht in een laagdrempelige totaal aanpak. Resultaat is meer productie en rendement met dezelfde mensen.  Het onbenutte potentieel van de werkvloer is het startpunt in combinatie met een nieuwe visie en groeiplan voor het productieproces in uw bedrijf.

Voor toekomstbestendig verspanen moet het roer om

Het tekort aan vakmensen neemt alsmaar toe. Het aanbod van nieuwe technologische oplossingen groeit in sneltreinvaart. Het suboptimaliseren van bestaande processen biedt niet de oplossing, wanneer de vakman dezelfde dingen blijft doen.  Om verspanen in Nederland concurrerend, levensvatbaar en uitdagend te houden moet het roer om! Een totaal aanpak is nodig.

Bij dit onbenutte potentieel creëren wij overzicht welke samenhang tussen proces, vakman en machine nodig is om dit te benutten. Vervolgens wordt ingegaan op welke aanpak werkt om de medewerkers in de verandering mee te krijgen. Eind oktober zullen we geïnteresseerden een korte digitale vragenlijst* sturen. Graag ontvangen we de antwoorden binnen een week terug.

*De informatie verwerken we anoniem en gebruiken we als startpunt in de workshop.

AANMELDEN WORKSHOP

 

Open dag STODT 7 november a.s. in Best!

Geplaatst op: 1 january 1970

Onder het motto ‘Ontdek STODT’ heeft STODT Toekomsttechniek op woensdag 7 november a.s. van 14.00-18.00 uur een Open Dag in het eigen hightech opleidingscentrum aan De Rijn 14 in Best. Hier zijn belangstellenden  welkom om een kijkje te nemen op de moderne leslocatie, het aanbod van opleidingen te ontdekken en docenten en leerlingen te ontmoeten.

Tijdens de Open Dag in Best kunnen de bezoekers met name kennismaken met drie belangrijke en actuele disciplines in het studieaanbod van STODT Toekomsttechniek: CNC verspaning, meten/kwaliteit en elektrotechniek. Leerlingen laten zien hoe CNC-machines werken, onder begeleiding van docenten.

 

SECO Roadshow in oktober bij STODT Hengelo

Geplaatst op: 1 january 1970

Op 10 oktober organiseert SECO Benelux, in samenwerking met STODT, “Seco’s nieuwe Machining Navigator” Roadshow in Hengelo. Interactie, digitalisering en innovatie zijn onderwerpen die deze middag aan bod komen. Tijdens de roadshow stelt SECO haar nieuwe producten voor en laten zij zien hoe snel en gemakkelijk je door de digitale, interactieve Machining Navigator* kunt navigeren.

Programma

12.00 uur Ontvangst met lunch
13.00 uur Leerfabriek van STODT
13.30 uur Interactieve Machining Navigator
14.00 uur Koffiepauze
14.15 uur Presentatie nieuwe producten
15.00 uur Netwerken

Inschrijven (gratis) kan via:
line.ranson@secotools.com of via telefoonnummer (+32) 2 389 09 69.

* De informatie en ondersteuning in de interactieve pdf gaat verder dan in de traditionele productcatalogus. De pagina’s zien er precies hetzelfde uit als in een standaard flip magazine, maar ze bieden diverse nuttige mogelijkheden.

U krijgt snel toegang tot de cataloguspagina voor een specifiek gamma als u op de naam van het product klikt in de lijst op de inhoudspagina’s. In plaats van te moeten zoeken in meerdere catalogi, brochures en webpagina’s, gaat u door een paar keren te klikken naar de interactieve cataloguspagina, waar u gedetailleerde informatie en nuttige links vindt.